Jensen Ackles
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jensen Ackles

Fans of Jensen

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Момичето на Дженсън

Go down 
+4
``AckleS``
Faith
Your Valentine
RoseRed
8 posters
АвторСъобщение
RoseRed
Администратор
Администратор
RoseRed

Брой мнения : 24
Registration date : 20.06.2007

Момичето на Дженсън Empty
ПисанеЗаглавие: Момичето на Дженсън   Момичето на Дженсън Icon_minitimeЧет Юни 21, 2007 3:17 pm

Незнам дали е вярно, има известна доза логика в напоследък разпространилата се новина, но от друга страна нищо не е потвърдено напълно официално, като изключим множеството премиери на които са видени заедно, и нейното присъствие на премиерата на Few God Man в компанията на семейството му и Джаред. Коя е тя ? Всъщност говоря за Данийл Харис (позната ни като Рейчъл от One Tree Hill). Ето и една малка снимчица която докопах след цял ден борба с нета.

Момичето на Дженсън 25bad528tv2.th
Върнете се в началото Go down
Your Valentine
Нов Фен
Нов Фен

Брой мнения : 9
Registration date : 21.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Момичето на Дженсън   Момичето на Дженсън Icon_minitimeЧет Юни 21, 2007 3:28 pm

Ами предполагам, че е вярно. Наистина никъде не е станало официално, ном има толкова подсказки вече. И доста историйки съм чела, дам и за постановката, ако не ме лъже паметта някакво момиче е казало, че Дениъл се обадила на някого(историята не знае името му)преди началото на едното представление и думите и били следните "Обичам те, ще се видим след малко", там да напълно е вероятно това да е Дженс. И много се радвам. Даниъл ми е супер сладка...двамката ако са двойка са много очарователно сладки. Успех им пожелавам ако е истина и да са много щастливи.
Faith
Администратор
Администратор
Faith

Female
Брой мнения : 62
Име : Жани
От : Петрич

ПисанеЗаглавие: Re: Момичето на Дженсън   Момичето на Дженсън Icon_minitimeЧет Юни 21, 2007 3:50 pm

Напук на всички истории, които се носят за тях..то те нямат нито една снимка,на която да са двамата заедно, но сами..Рали, ти хубаво си се борла..аз я имах..Вместо да се мъчиш..
Та тази снимчица, отгоре е колаж..Ето оригинала:
Момичето на Дженсън DanneelJensenLiz
https://jensenackles-bg.bulgarianforum.net
RoseRed
Администратор
Администратор
RoseRed

ПисанеЗаглавие: Re: Момичето на Дженсън   Момичето на Дженсън Icon_minitimeЧет Юни 21, 2007 3:53 pm

Да възможно да е колаж, но наистина има много инфо относно тях двамата. Незнам дали е вярно или не. Допускам, че е вярно след като Данийл е била с него в Китай на премиерата на Спайдърмен 3. Ако са заедно им желая щастие и ще се радвам, че най-накрая прекърши линията пръшливи блондинки.
``AckleS``
Нов Фен
Нов Фен
``AckleS``

Female
Брой мнения : 42
Registration date : 22.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Момичето на Дженсън   Момичето на Дженсън Icon_minitimeПет Юни 22, 2007 11:52 pm

само на мен ли ми се иска да я удуша с възглавница,докато спи Момичето на Дженсън 988647
RoseRed
Администратор
Администратор
RoseRed

ПисанеЗаглавие: Re: Момичето на Дженсън   Момичето на Дженсън Icon_minitimeСъб Юни 23, 2007 2:07 am

Явно да аз за сега нямам такива желания Момичето на Дженсън 432543 все пак и Дженс има право на щастие по-добре отколкото да влезе в манастир за да не разбива сърцата на фенките Момичето на Дженсън 432543 и да ни лиши от присъствието си.
Your Valentine
Нов Фен
Нов Фен

Брой мнения : 9
Registration date : 21.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Момичето на Дженсън   Момичето на Дженсън Icon_minitimeСъб Юни 23, 2007 3:43 am

Ооо, нямам въобще такова намерение. Дженсън си е обикновен човечец като нас. И той има нужда да обича и да бъде щастлив. Освен това има правото да живее живота си както намери за добре и не да се съобразява с фенките си. Пожелавам му всичко най-хубаво. Заслужава го.
``AckleS``
Нов Фен
Нов Фен
``AckleS``

Female
Брой мнения : 42
Registration date : 22.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Момичето на Дженсън   Момичето на Дженсън Icon_minitimeНед Юни 24, 2007 7:22 pm

аз не съм казала,че не заслужава и че трябва цял живот да остане сам заради фенките си просто тая ми е малко антипатична и не смятам,че е достатъчно добра за него,но това си е мое мнение ,щтом я е избрал значи си страува Момичето на Дженсън 432543
divata_airis
Модератор
Модератор
divata_airis

Female
Брой мнения : 10

ПисанеЗаглавие: Re: Момичето на Дженсън   Момичето на Дженсън Icon_minitimeНед Юни 24, 2007 9:18 pm

Ми незнам, казвате че нищо не е официално възможно. Не ми изглеждат обаче чак толкова сладки. Виш колажите със София Буш си беше много добре, наистина сладаки, дори с Бетани Ленц са сладки, ама с Даниел - не мисля или поне от тая снимна не се вижда добре, знам ли.
Pride
Нов Фен
Нов Фен

Брой мнения : 5
Registration date : 10.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Момичето на Дженсън   Момичето на Дженсън Icon_minitimeПет Авг 10, 2007 6:33 pm

Мен ако питате и двете снимки са колажи.Предпочитам да не е истина.Дженсън е сладък ама тая лигла от OTH не я понасям.Аз като се замисля и целия сериял не го понасям!
jijituuu
Нов Фен
Нов Фен

Брой мнения : 2
Registration date : 24.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Момичето на Дженсън   Момичето на Дженсън Icon_minitimeЧет Окт 25, 2007 5:59 pm

i az iskam da q ydysha s vazglavnicata:) no ste pravi i toi ima pravo na shtastie ne moje da se saobrazqva s fenkite si Момичето на Дженсън 432543)
zver4enceto
Нов Фен
Нов Фен

Брой мнения : 5
Registration date : 04.04.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Момичето на Дженсън   Момичето на Дженсън Icon_minitimeПет Апр 04, 2008 7:50 pm

Бройте и мен в душенето с възглавница.Наистина той има право на щастие и любов и му ги желая искрено.Но Данийл Харис...нееее...Трябва да е някоя наистина подходяща,че като ще разбива сърцата на фенките си да има за какво...И все пак предпочитам да си го гледам сам на снимките...Поне още малко Момичето на Дженсън 432543
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Момичето на Дженсън   Момичето на Дженсън Icon_minitime

Момичето на Дженсън
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Jensen Ackles :: Дженсън Екълс :: Новини-
Идете на: