| Момичето на Дженсън | |
|
+4``AckleS`` Faith Your Valentine RoseRed 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
RoseRed Администратор
Брой мнения : 24 Registration date : 20.06.2007
| Заглавие: Момичето на Дженсън Чет Юни 21, 2007 3:17 pm | |
| Незнам дали е вярно, има известна доза логика в напоследък разпространилата се новина, но от друга страна нищо не е потвърдено напълно официално, като изключим множеството премиери на които са видени заедно, и нейното присъствие на премиерата на Few God Man в компанията на семейството му и Джаред. Коя е тя ? Всъщност говоря за Данийл Харис (позната ни като Рейчъл от One Tree Hill). Ето и една малка снимчица която докопах след цял ден борба с нета. | |
|
| |
Your Valentine Нов Фен
Брой мнения : 9 Registration date : 21.06.2007
| Заглавие: Re: Момичето на Дженсън Чет Юни 21, 2007 3:28 pm | |
| Ами предполагам, че е вярно. Наистина никъде не е станало официално, ном има толкова подсказки вече. И доста историйки съм чела, дам и за постановката, ако не ме лъже паметта някакво момиче е казало, че Дениъл се обадила на някого(историята не знае името му)преди началото на едното представление и думите и били следните "Обичам те, ще се видим след малко", там да напълно е вероятно това да е Дженс. И много се радвам. Даниъл ми е супер сладка...двамката ако са двойка са много очарователно сладки. Успех им пожелавам ако е истина и да са много щастливи. | |
|
| |
Faith Администратор
Брой мнения : 62 Age : 31 Име : Жани От : Петрич Registration date : 20.06.2007
| |
| |
RoseRed Администратор
| Заглавие: Re: Момичето на Дженсън Чет Юни 21, 2007 3:53 pm | |
| Да възможно да е колаж, но наистина има много инфо относно тях двамата. Незнам дали е вярно или не. Допускам, че е вярно след като Данийл е била с него в Китай на премиерата на Спайдърмен 3. Ако са заедно им желая щастие и ще се радвам, че най-накрая прекърши линията пръшливи блондинки. | |
|
| |
``AckleS`` Нов Фен
Брой мнения : 42 Age : 34 Registration date : 22.06.2007
| Заглавие: Re: Момичето на Дженсън Пет Юни 22, 2007 11:52 pm | |
| само на мен ли ми се иска да я удуша с възглавница,докато спи | |
|
| |
RoseRed Администратор
| Заглавие: Re: Момичето на Дженсън Съб Юни 23, 2007 2:07 am | |
| Явно да аз за сега нямам такива желания все пак и Дженс има право на щастие по-добре отколкото да влезе в манастир за да не разбива сърцата на фенките и да ни лиши от присъствието си. | |
|
| |
Your Valentine Нов Фен
Брой мнения : 9 Registration date : 21.06.2007
| Заглавие: Re: Момичето на Дженсън Съб Юни 23, 2007 3:43 am | |
| Ооо, нямам въобще такова намерение. Дженсън си е обикновен човечец като нас. И той има нужда да обича и да бъде щастлив. Освен това има правото да живее живота си както намери за добре и не да се съобразява с фенките си. Пожелавам му всичко най-хубаво. Заслужава го. | |
|
| |
``AckleS`` Нов Фен
Брой мнения : 42 Age : 34 Registration date : 22.06.2007
| Заглавие: Re: Момичето на Дженсън Нед Юни 24, 2007 7:22 pm | |
| аз не съм казала,че не заслужава и че трябва цял живот да остане сам заради фенките си просто тая ми е малко антипатична и не смятам,че е достатъчно добра за него,но това си е мое мнение ,щтом я е избрал значи си страува | |
|
| |
divata_airis Модератор
Брой мнения : 10 Age : 37 Registration date : 20.06.2007
| Заглавие: Re: Момичето на Дженсън Нед Юни 24, 2007 9:18 pm | |
| Ми незнам, казвате че нищо не е официално възможно. Не ми изглеждат обаче чак толкова сладки. Виш колажите със София Буш си беше много добре, наистина сладаки, дори с Бетани Ленц са сладки, ама с Даниел - не мисля или поне от тая снимна не се вижда добре, знам ли. | |
|
| |
Pride Нов Фен
Брой мнения : 5 Registration date : 10.08.2007
| Заглавие: Re: Момичето на Дженсън Пет Авг 10, 2007 6:33 pm | |
| Мен ако питате и двете снимки са колажи.Предпочитам да не е истина.Дженсън е сладък ама тая лигла от OTH не я понасям.Аз като се замисля и целия сериял не го понасям! | |
|
| |
jijituuu Нов Фен
Брой мнения : 2 Registration date : 24.10.2007
| Заглавие: Re: Момичето на Дженсън Чет Окт 25, 2007 5:59 pm | |
| i az iskam da q ydysha s vazglavnicata:) no ste pravi i toi ima pravo na shtastie ne moje da se saobrazqva s fenkite si ) | |
|
| |
zver4enceto Нов Фен
Брой мнения : 5 Registration date : 04.04.2008
| Заглавие: Re: Момичето на Дженсън Пет Апр 04, 2008 7:50 pm | |
| Бройте и мен в душенето с възглавница.Наистина той има право на щастие и любов и му ги желая искрено.Но Данийл Харис...нееее...Трябва да е някоя наистина подходяща,че като ще разбива сърцата на фенките си да има за какво...И все пак предпочитам да си го гледам сам на снимките...Поне още малко | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Момичето на Дженсън | |
| |
|
| |
| Момичето на Дженсън | |
|